Domeniul in care ne-am specializat inca de la inceput a fost proiectarea,executarea instalatiilor termice si sanitare. Astfel serviciile pe care le oferim apartin in intregime domeniului serviicilor de aprovizionare proiectare in special a tot ceea ce inseamna lucrari de instalatii si amenajari interioare.
Societatea noastra doreste sa fie alternativa ideala in alegerea pentru realizarea lucrarilor in atingerea scopului dorit de clientii nostri. Acest lucru n-ar putea fi realizabil daca nu ne-am afla intr-o evolutie continua, cautand intotdeauna sa gasim cele mai rapide si eficiente solutii pentru executarea lucrarilor. Principiul care ne calauzeste in activitatea pe care o desfasuram este acordarea clientilor nostri servicii prompte, complete si de calitate, bazate pe profesionalism, incredere, respect reciproc. Astfel societatea noastra a realizat parteneriat cu societatea Romstal Imex SRL bazandu-se pe respect reciproc si o colaborare ireprosabila, fapt care garanteaza calitatea produselor si serviciilor noastre.

 
Societatea BrenerInstal este o societate de Instalatii organizata conform Legislatiei romane in vigoare.
Accesand pagina www.brenerinstal.ro sau www.cazane-pe-lemn-cu-gazeificare.ro veti gasi prezentate pe larg produsele si serviciile oferite clientilor nostri.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment